Přejít na obsah stránky

Vážení zákazníci, společnost VODOS s.r.o. se stala v průběhu měsíce června 2016 provozovatelem Skupinového vodovodu Škvorec, který zásobuje obce Květnice, Škvorec, Tuklaty, Dobročovice, Rostoklaty, Břežany II.

Zdrojem vody pro tento skupinový vodovod je přivaděč s předávacím místem čerpací stanice Rohožník. Na konci léta 2016 naše společnost řešila náhradní zásobování při několikadenním přerušení dodávek vody od Pražských vodovodů a kanalizací, které jste jako zákaznicí téměř ani nepostřehli, protože naše společnost zajistila havarijní propoj z vodárenské soustavy od Úval a dále byl navážen vodojem Škvorec autocisternami z námi provozované lokality Kostelec nad Černými lesy. Odstávky dodávky předané vody podle informací Pražských vodovodů a kanalizací budou každoroční a několikadenní. Tento fakt dále navyšuje nároky na náklady provozování.

Pro rok 2017 se Pražské vodovody a kanalizace rozhodli pro významné zdražení ceny vody předané z vodojemu Rohožník. Navýšení ceny je o 13,61 %. Důvodem pro tuto změnu ceny je tvorba prostředků na obnovu majetku Pražské vodohospodářské společnosti. I my bohužel musíme Vám do ceny vodného, promítnout tento vstupní náklad. Cena vodného pro naše koncové zákazníky se meziročně změní o 6,65 %.

Cena vodného bude uplatňována ve výši 44,32 za 1 m3 bez DPH, s DPH 50,97 Kč za 1 m3.

 

V Kolíně 21. 12. 2016

 

                                                                  Společnost VODOS s. r. o.

Přejít na navigaci